Zyra White

Zyra e bardhe vjen si alternative e zyres blu, ne menyre qe klienti te kishte mundesi zgjedhjeje. E habitshme pot e vinire se si e njejta hapesire tjetersohet nen efektin e materialeve te ndryshme. Nese e vezhgoni me vemendje edhe vete emocioni qe kjo alternative tjeter propozon eshte krejt tjeter. Ka pak fryme rustike qe ja fal parketi old school, mbeshteteset e gurit dhe betonit te tavolinat dhe venat ne mure qe te falin dhe pak fryme neoklasiciste. Pikturat jane evokim I atdhetarizmit dhe frymesartistike te realizmit socialist. Madje edhe vete disa prej orendive janesynuar te jene elemente vinazhe te rinovuara.