Do të rimodelosh shtëpinë por nuk di nga t’ia nisësh?

Do të arredosh shtëpinë tënde të re me një buxhet normal?

I ke të gjitha idetë por ke nevojë t’i organizosh?

Gjej stilin tënd
Rrite në maksimum vlerën e pronës tënde
Shmang gabimet dhe kurseji vetes para, kohë dhe stres.
Shfrytëzo më mirë hapësirën & krijo rehati në lëvizje.
Krijo një ambient në harmoni me stilin & karakterin tënd

👋 Mirë se vjen në faqen time.
Unë jam Klaudia dhe jam këtu për të të ndihmuar të marrësh maksimumin nga prona jote.

Do të dish si?

Së pari, rezervo një takim falas.

Për momentin po ofroj një numër të limituar këshillimesh falas për klientët me banim në Tiranë. Kliko butonin më poshtë dhe rezervo takimin tënd.
Kërkesat janë të shumta dhe koha për t’ju takuar të gjithëve është,për fat të keq, e kufizuar. Ndaj, nxito. Sa më shpejtë të më kontaktosh aq më shumë mundësi do kemi të bisedojmë.

Më trego më shumërreth pronës tënde

Gjatë takimit dua të njihem me kërkesat e tua, buxhetin që ke parashikuar të shpenzosh dhe dua të di gjithçka rreth pronës tënde. Ndaj merr me vete foto, video dhe çdo dokumentacion teknik të pronës si planimetri, të dhëna teknike etj.  

Në fund të takimit ti do të dish:

  • Si ta shfrytëzosh në maksimum hapësirën tënde;
  • Nëse projekti yt rrezikohet nga ndonjë pengesë e mundshme dhe si ta shmangësh atë;
  • Si të optimizosh buxhetin dhe të shmangësh shpenzimet e panevojshme.
*Këshillimi falas zgjat rreth 1 orë.  
Këshillohu

Së pari, rezervo një takim falas.

Po po, pa asnjë pagesë! Kliko më poshtë butonin “Këshillohu Falas” dhe rezervo një bashkëbisedim mbi pronën tënde.

Kërkesat janë të shumta dhe koha për t’ju takuar të gjithëve është, për fat të keq, e kufizuar. Ndaj, nxito!
Sa më shpejtë të më kontaktosh aq më shumë mundësi do të kemi të bisedojmë.

Më trego më shumë rreth pronës tënde

Gjatë takimit dua të njihem me kërkesat e tua, buxhetin që ke parashikuar të shpenzosh dhe dua të di gjithçka rreth pronës tënde. Ndaj merr me vete foto, video dhe çdo dokumentacion teknik të pronës si planimetri, të dhëna teknike etj.

Në fund të takimit ti do të dish:

  • Si ta shfrytëzosh në maksimum hapësirën tënde;
  • Nëse projekti yt rrezikohet nga ndonjë pengesë e mundshme dhe si ta shmangësh atë;
  • Si të optimizosh buxhetin dhe të shmangësh shpenzimet e panevojshme.
Këshillimi falas zgjat rreth 1 orë.
Këshillohu

Banimi
Komerciale

Portfolio

Projekte Banimi
dhe Komerciale

Në 8 vitet e fundit kam projektuar vila, apartamente moderne, të medhenj e të vegjël.

Kam rimodeluar zyra pune, dyqane, supermarkete, bare e restorante.

Në këtë proces kam kuptuar çfarë funksionon e çfarë nuk duhet bërë më.

Fokusi im është që të krijoj ambiente që janë në shërbim të njeriut
dhe jo të ndërtoj ambiente në dukje të bukura por të pajetueshme.
Këshillohu
Në 8 vitet e fundit kam projektuar vila, apartamente moderne, të medhenj e të vegjël. Kam rimodeluar zyra pune, dyqane, supermarkete, bare e restorante.

Në këtë proces kam kuptuar çfarë funksionon ë çfarë nuk duhet bërë më.
‍Fokusi im është që të krijoj ambjente që janë në shërbim të njeriut dhe jo të ndertoj ambjente në dukje të bukura por të pajetueshme.
Këshillohu

Mbi 50 klientë të kënaqur kanë besuar tek unë.


Ishte shumë kenaqësi të
punoja me Klaudian sepse punoi me një buxhet shumë të ulët,
më bëri një ndryshim të madh në estetikën time dhe jam shumë e lumtur ❤️❤️❤️

Ornela Guma


Profesionale dhe shumë
e lehtë për të punuar me të.

2T Sh.p.k


Ëndrrat për shtëpine time
të re m'i bëre realitet!
Përgjithmonë mirënjohëse!
💜

Shpresa Musa-Parllaku


Ëndrrat për shtëpine time të re m'i bëre realitet!
Përgjithmonë mirënjohese! 💜

Shpresa Musa-Parllaku


Positive
Professionalism, Quality, Responsiveness, Value

Arlinda Hoti


Kam punuar me Klaudian në një punë rinovimi dhe ishte fantastike. Mora pikërisht atë që kisha parashikuar për shtëpinë dhe ishte një kënaqësi të punoje me të.

Faleminderit!

Elian Shena