Apartament Industrial

Dhoma e gjumit eshte ideuar per nje cift të suksesshem në fushen e biznesit. Deshira per ngjyra vibrante ishte minimale ndaj qasja qe tregova ishte per material qe rezonojne me ngjyrat e tokes. Ngrohtesi japandi per dyshemene perms parketit te celet, plotesuar nga elementete tjera te ngrohta si teksturat e shiltes se vendosur ne menyre asimetrike nen krevat. Materialet  dhe ngjyrat e vetrates dhe dollapit jane  zgjedhur tetilla qe te theksojne nuancat e bezhes kafes dhe grise se kuadratuar imet. Tavani eshte plotesuar me spote minimale dhe ndricuesit I perngjajne henave te vogla.