Apartament Mid Century

Kur takova klienten e kuptova qe ideimi i apatamentit te saj nuk do ishte I lehte. Me kerkoi qe interior ti jepte ndjesine qe aprtamenti I saj ishte I pafundem vizualisht. Per ta realizuar kete u mbeshteta sigurisht ne ndricim dhe ne material. Ne vini re dyshemeja eshte mermeri e bardhe me nervatura minimale dhe linjat e pllakave jane thuajse te padukshme. Pervecse vizualisht te zgjeron fushepamjen e jep ndjesine e bardhesise dhe pambarueshmerise. Dyshemeja komplementohet nga mure perline druri ngjyre caramel I lehte lidhur shume bukur me nje copez muri kuarzi I florinjte.Mobilimi I ndenjies eshte mbajtur minimal. Ndricimi po ashtu. Vihen re,elemente xhami me korniza te art ate cilat theksjne shkelqimin e ambientit. Kuzhian teresisht e bardhe me mobilim gold. Vlen te permendet shkrirja natyra leqe I behet oxhakut, libraries dhe kuzhines. Dhoma e gjumit te sjell ne dimension te ri. Mermer I erret, fikus lirata gjigand , nje mini poltrone,pasqyre rrethore e praruar dhe mure te gdhendura me kornizime.