Apartament Contemporan

E fundit, por jo per nga rendesia vjen vilae punuar me nje dashuri te vecante per kliente te vecante. Kur je Interior designer, te projektosh per artiste mund te jete thike me dy presa: duhet te krijosh nje hapesire frymezuese per ta, te kthesh punen tende ne nje veper artite jetueshme. Tualeti dhe kuzhina ku shpenzohen momente intimiteti dhe nevoja shprimordial I ruajta te bardha, thuajse sterile. Per te krijuar ajer , hapesire dhe per te nxitur nje mendje te relaksuar. Ndenjia eshte ajo qe synon testimuloje fantazine dhe deshiren per te krijuar. Trungu I drurit eshte zgavruarne mes dhe I vendoset nje platform qelqi transparent. Krejtesiht tryeze kafeje artizanale. Oxhaku eshte perzgjedhur futurist dhe si element berthame ne kompozim, I varur ne ajer dhe ne mes te ambientit. Karriket duan te japin ndjesine e komisionit ne nje audicion aktrimi, nderkohe qe divani kryesor eshteI madh, blu, I rende dhe kumtues. Kjo lloj rendese e divanit perpihet edhe meshume nga libraria dru e erret vendosur pas tij.  Pikturat jane perzgjedhur ne bashkepunim me klientin.