Apartament Contemporan

Harqe, spirale dhe me shume harqe. Kuzhina ka stil urban me nje miks hollivudi te viteve 60, pra epoka e arte. Bronzi I tryezes se ngrenies perputhet ne nje menyre harmonioze me bardhesin e dhe thjeshtesine e karrikeve dhe te kuzhines. Ndarje vizuale perms pasqyrave harkore dhe I kthehemi ndenjies : Me shume harqe ! Divan I madh blu I erret I cili ne vetvete eshte nje kumtim. Libraria e implementuar si nike ne mur,  sjell nje ngrohtesi diellore permes ngjyresse verdhe. Dhoma e gjumit eshte krejtesisht product I ngjyrave te tokes, nderkohe dhoma e femijeve eshte aq minimaliste sa I le hapesire femijes te shpertheje ne individualitetin e vet pa iu imponuar me stile te forta. Tualeti jep ndjesine e nje sculpture graniti.