Zyra Blu

Zyra Blu ishte nje sfide e madhe per muaper dy arsye. Klienti eshte me sh peshe, prestigj dhe me ide shume te qarta ndaj nuk ka shume vend per modelim nga ana ime ne shijet e tij. Arsyeja e dyte eshte presioni I kohes. Duhej mbyllur si project, konceptim dhe zbatim per dyjave. Megjithate pasi ndertova nje mood board hodha pikat kryesore ne te. Krijova strukturen baze. Ngjyra absolutisht e preferuar: Navy Pastel Blue. Kontrastimi do realizohej me te bardh e per ti dhene drite. Gjelberimi ne zyre minimal por plot impakt. Ndaj salla e mbledhjes eshte zgjeruar artificialisht me nike arkitraret e te cilave jane harqe. Ne to konceptohet hapesira e personave merendesi plotesuese ne zyre. Sekretaret dhe transkriptuesit. Dyshemeje e bardhe.Tavolina e zeze reflektuese. Dera e fshehur perms ngjyres se mureve. Tavani Ivarur me ndricim rrezatues te bardhe per drite dhe zgjerim te konit teshikimit. Nje vije e perseritur reliev vertikale I shton vlerat ndjesise satin qe duan te evokojne muret. Kuzhina e kontraston totalisht zyren. Nese ne zyre bluja synon te te mbaje te kompozuar, serioz dhe te fokusuar , kuzhina vjen nendihme per balance. Drite dhe dru I paster per kanatet. Te rihap shikimin. Te zgjon . te freskon per mbledhjen e radhes. Neuro arkitektura ka nje impaktshume te madh ne jeten e perditshme, ndaj I eshte treguar kujdes I vecantematerialeve dhe kompozimit te tyre.