Klinika Egian

Kerkesa e klientit ishte per nje banak recepsioni I cili te sherbente njekohesisht si pike referimi, pra te vihej re,por edhe te mos mbyste thjeshtesine e klinikes. Gjate mbremjes recepsioni Iklinikes perben nje berthame shume te rendesishme ne mbarevajtjen e saj. Synimidhe frymezimi yne u muar nga drita e xixellonjes ne mbremje. Nuk eshte verbuesepor qetesuese dhe te terheq drejt saj. Nese vini re ne imazhin gjate mbremjes,shkrirja diagonal e drurit me te bardhen e pershkuar nga nje drite po aqdiagonal te miklon drejt saj. Kthehet keshtu ne pike referimi, shprese dhe nuk mbyt me zhurme hapesirat e tjera. Nga pikepamja ergonomike eshte synuar thjeshtesia, prakticiteti dhe linja te buta te harkuara.