Supermarket Hippo

Vela vela dhe vetem vela. Klienti kerkoifluiditet. Jo pak here na ndodh qe ne supermarkete te ndjejme nje sens monotonie dhe perseritje. Vizita ne supermarket ktheht me shume ne nje detyrese sa ne moment relaksi. Pikerisht kjo ishte ndjesia qe klienti me  kerkoi te evitoja gjate konceptualizimit. Ndaj qasja ime shkoi drejt nje fryme likuide, dy kromatike, e bardha dhe ngjyra e drurit. Frymezimi u muar nga venat kafe te kerpudhave te bardha nen cadren e tyre. Keprudhat jane te mrekullueshme nga pikepamja kompozicionale. Ndaj koncepti estetik I tyre u shkri ne konceptimte ketij interieri.