Blue Parfumeri

Klienti kerkoi dicka pompoze, bohemiane.Per te arritur kete fryme u perdor ngjyra blu e erret dhe lejla e zene qe tesimuloheshin ngjyrat e qiellit ne mbremje. Per te plotesuar frymen ekzotike ushtuan murale adezive qe evokojne xhunglen dhe krijesat e saj. Ne menyra tetille qe ambienti te marred rite dhe te arrihet nje iluzion optik I madhesisejane implementuar pasqyra, drita led horizontale dhe vertikale per dinamizem siedhe rafte te ndricuara, komplementuar ne fund nga nje dysheme e bardhe emermerte. Dritat e varura siper nje skare metalike deshirojne te japing magjinee yjeve perms shpeshtesise dhe crregullsise ne vendosjen e tyre.