Penelope

Projekti I penelopes eshte me shume nje project kompozicional sesa interiorist. Klienti deshironte te arrinte njendjesi madheshtie permes platformes se ekspozimit qe me kerkoi. Vete natyra e bizhuterive te Penelopes eshte minimaliste dhe madheshtore. Nuk ka nevoje per shumeperpjekje te bjere ne sy. Ndaj konceptova nje hapesire vitrine thuajse muzeale,solemne. Bazament druri I erret, qe te kete peshe dhe stabilitet dhe ne ndjesi.Prej tyre dalin platform rreshkitese druri per bizhuterite komplementuese oseper ato me te vogla ne madhesi. Mini-mbeshtetese qelqi te shtoje shkelqiminreflektues te bizhu-te. Kuti te qelqta qe te frymezojne ndjesine e muzeve teantikitetit.